Kako opraviti nakup

POSTOPEK NAKUPA

 • Izbira izdelka: V spletni trgovini Posebni Junaki izberemo izdelek in kliknemo na povezavo ''Dodaj v košarico''. Sistem nas obvesti, da je bil izdelek uspešno dodan v košarico. Če želimo z nakupovanjem nadaljevati, se z izbiro povezave ''Nadaljuj z nakupovanjem'' vrnemo nazaj v spletno trgovino. Če želimo nakup zaključiti, izberemo povezavo ''Zaključi nakup'', s katero nadaljujmo s postopkom nakupa v nakupovalni košarici.

 • Izbira izdelka po naročilu: V kolikor želite naročiti izdelek po lastni izbiri iz Billy Footwear kataloga, nas kontaktirajte na elektronski naslov info@posebnijunaki.si.

 • Odstranitev in dodajanje izdelka v nakupovalni košarici:  Če iz nakupovalne košarice želimo odstraniti izdelek, izberemo križec ''odstrani'' pred izdelkom, ki ga želimo iz košarice odstraniti. Če želimo v košarico dodati določen izdelek, izberemo povezavo ''Nadaljujte z nakupi'' za vrnitev nazaj v spletno trgovino.

 • Nakupovalna košarica: V spletni trgovini Posebni Junaki se v zgornjem desnem kotu, nahaja ikona »Nakupovalna košarica«, kjer se prikažejo izdelki, ki smo jih dodali v nakupovalno košarico.Za zaključek naročila je potrebno izpolniti naslednje kategorije:

 1. Naslov za dostavo: vnesemo ime, priimek, e-mail naslov, naslov, kraj, poštno številko in tel. številko. Podatki so potrebni za zaključek in potrditev naročila ter za dostavo izdelka. Polja z zvezdico so obvezna. Če smo ustvarili uporabniški račun in se registrirali, nam obveznih polj ni potrebno ponovno izpolnjevati, saj so naši podatki že shranjeni.

 2. Strošek dostave: izbiramo med pogodbeno dostavno službo s FLIS SPECIAL d.o.o. ali osebnim prevzemom na sedežu podjetja v Celju.

 3. Način plačila: izbiramo med naslednjimi načini plačila - plačilo po povzetju, plačilo po predračunu, plačilo s plačilno oz. kreditno kartico ali Paypal plačilo (V UREJANJU).

 4. Kuponi in darilne kartice: v če imamo veljaven kupon za popust ali darilno kartico, njeno kodo vpišemo v ustrezno polje in izberemo gumb »Potrdi«.

 5. Pregled naročila: prikazani so izdelki, ki smo jih dodali v nakupovalno košarico. V pregledu so navedeni cena izdelka, strošek poštnine, vrednost DDV-ja in skupna cena naročila.

 • Zaključek naročila: Pred zaključkom naročila obvezno pregledamo posredovane podatke za dostavo, način plačila, in vsebino nakupovalne košarice. Naročilo potrdimo s klikom na gumb 'Oddaj naročilo''. Če je bilo naročilo uspešno zaključeno, se na spletni strani izpiše tekst ''Vaše naročilo (št. Xxxx) je bilo uspešno oddano. Zahvaljujemo se vam za nakup!'' Kupoprodajna pogodba med spletno trgovino Posebni Junaki in kupcem je sklenjena v trenutku, ko prodajalec vaše naročilo potrdi. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji zavezujoči za obe pogodbeni stranki.

 • Izdaja računa: Spletna trgovina Posebni Junaki po plačilu in dostavi naročenih izdelkov kupcu pošlje račun v PDF formatu na e-naslov kupca. Na računu so navedeni cena in drugi stroški v zvezi z nakupom ter pojasnilo o pravici do odstopa od nakupa.

 • Postopek obveščanja o nakupu: Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Registriranim uporabnikom spletne trgovine so vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila. Lastnik spletne trgovine si pridružuje pravico, da za namen preverjanja podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave kupca kontaktira po telefonu.

 PRAVICA KUPCA DO ODSTOPA OD POGODBE

 • Kupec ima pravico, da v roku 14 dni odstopi od pogodbe. V tem primeru kupec podjetju na njegov elektronski naslov info@posebnijunaki.si nedvoumno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo lahko najdete TUKAJ.

 • Kupec mora najkasneje v 14 dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju FLIS SPECIAL d.o.o. vrniti kupljen izdelek na naslov: FLIS SPECIAL d.o.o., Tržaška ulica 23, 3000 Celje, Slovenija. Strošek vrnitve bremeni kupca.

 • Kupec vrne izdelek nepoškodovan, neuporabljen, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če je izdelek uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilu blaga se priloži račun ter številka transakcijskega računa, na katerega želi prejeti vrnjeno kupnino. Vračilo kupnine bomo opravili v 14 dneh od prejema vrnjenega izdelka. 

 • V primeru, da je bila ob nakupu uporabljena koda promocijskega popusta ali koda darilne kartice, se na TRR kupca vrne plačani znesek kupnine, kupcu pa se posreduje nova koda promocijskega popusta oziroma darilne kartice.

Posebni junaki © 2020 Vse pravice pridržane