O nas

O NAS … KDO SMO … Posebni junaki

 

Naša zgodba se je začela z lastno izkušnjo. Bor – naš posebni junak, se je rodil z redko gensko napako – delecijo 8. kromosoma (8p23.1). Ta mali, manjkajoči delček njegovega genskega zapisa je v življenje naše družine vnesel velike spremembe.

Nekega dne smo izvedeli za obutev Billy Footwear, ki nas je v trenutku prepričala, saj je njena posebnost prav v tem, da gre za čisto nov, drugačen, edinstven sistem obuvanja in sezuvanja (sistem FlipTop Technology), ki marsikateremu junaku to aktivnost precej olajša. Kar nas je še prepričalo, da želimo obutev Billy Footwear ponuditi slovenskemu tržišču, je modni in privlačni videz, saj je njihovo poslanstvo ustvarjati čevlje, ki so funkcionalni, modni in vključujoči za vse. Ravno ta filozofija, »moda za vse«, nam je blizu in želimo si, da bi tudi naša družba dobila priložnost in možnost, da se razvijamo proti sprejemanju in vključevanju.

 

Billy Footwear obutev je torej namenjena vsem nam: PUNCAM in FANTOM, VOZEČIM in HODEČIM, MALIM in VELIKIM!

 

Še kratko pojasnilo, zakaj ime Posebni junaki. V skupnosti, kjer smo povezani starši/skrbniki otrok z enako ali podobno gensko napako, kot jo ima naš Bor, smo naše otroke poimenovali – »8P heroes« ali 8P junaki. Nekoč sem med brskanjem po svetovnem spletu naletela na zanimiv zapis g. Roberta Goreta, ki pravi, da vsak od nas v sebi skriva junaka, da v vsej svoji veličini pokaže svoje darove, moči in sposobnosti. Prav gotovo je junak tisti, ki najbolj pozitivno vpliva na soljudi in s svojim zgledom navdihne druge, da je to mogoče. In ker je naša vizija, da v prihodnje v spletni trgovini ponudimo še več izdelkov, ki bodo našim posebnim junakom in njihovim staršem/skrbnikom olajšali vsakdan, se nam je ime POSEBNI JUNAKI zdelo kot najboljša izbira.

 

 

 

 

Posebni junak Bor

Posebni junaki © 2020 Vse pravice pridržane